Puppy Linux • Forum polskiej społeczności

Informacje => Propozycje, sugestie => Wątek zaczęty przez: Asgard w Maj 14, 2018, 00:46:14

Tytuł: Coś publikowanie przestało u mnie działać
Wiadomość wysłana przez: Asgard w Maj 14, 2018, 00:46:14
Opublikowałem posta o nakładce na DOS Boksa, chciałem zmodyfikować tego posta i nie dało się, więc skasowałem całego posta, żeby wysłać ponownie i teraz już nie udało się opublikować (a próbowałem kilkanaście razy). Potem Witek przysłał mi PW, na którą odpowiedziałem, ale kolejna odpowiedź na jego post już nie wchodzi (objawy takie same - po długim "nic się nie dzianiu" błąd 500). Zmiana tytułu posta nic nie zmienia, choć w innym dziale mogę pisać posty - dowodem na to jest niniejszy post (nawet trzykrotnie edytowany). Wygląda na to, że forum pozwala mi wysłać tylko jednego posta w jednym i tym samym dziale i odpowiedzieć/wysłać tylko jedną wiadomość do jednej i tej samej osoby. Wygląda na jakąś usterkę lub zamierzone coś antyspamowe(?).

W załączniku tekst do opublikowania (w dziale Software). Pzdr. Marcin
Tytuł: Odp: Coś publikowanie przestało u mnie działać
Wiadomość wysłana przez: witek_w11 w Maj 14, 2018, 13:00:49
Również mam podejrzenia do filtra antyspamowego gdyż to nie pierwszy raz. Jakieś dwa tygodnie temu został dodany temat który na drugi dzień zniknął, zgaduję że w takich samych okolicznościach natury. Więc najlepiej gdy teraz puszczę priwa do admina i mam tylko nadzieję że nie zostanie to zablokowane:)
.
Z drugiej strony nie ma się co dziwić gdy codziennie kilkaset syfów próbuje wejść na forum, w dobrych czasach był moderator do pomocy ale od pięciu lat nieaktywny.
Tytuł: Odp: Coś publikowanie przestało u mnie działać
Wiadomość wysłana przez: duo w Maj 14, 2018, 13:46:49
Cześć,

@Asgard, problem pojawia się kiedy w treści posta są adresy do zdjęć pochodzących z obrazki.elektroda.pl. Bez nich, post jest publikowany. Chyba najlepiej będzie wrzucić zdjęcia na hosta np. imgur.

@witek_w11, ja nic nie usuwałem. Czego dotyczył wątek i kto był jego autorem?
Tytuł: Odp: Coś publikowanie przestało u mnie działać
Wiadomość wysłana przez: Asgard w Maj 14, 2018, 15:25:18
Dzięęęki wieeelkie za pomoc. Jużem opublikował. Obrazki zaraz też dołączę.
Tytuł: Odp: Coś publikowanie przestało u mnie działać
Wiadomość wysłana przez: witek_w11 w Maj 14, 2018, 15:53:10
Witam.
Jeden z nowych forumowiczów, dotyczyło przeglądarki chyba jaka przeglądarka na Fafik5.2 dokładnie nie pamiętam. Przejrzę ręcznie listę użytkowników, może trafię. Wpis sprzed kilku tygodni.